• Tienertraining

    Kindertrainingen Utrecht biedt je een steuntje in de rug met de training ‘Ik ben blij met mezelf!’

Gaat het niet lekker op school, ben je erg onzeker over je uiterlijk, pieker je veel, ben je bang om te falen, bang dat je er niet bij hoort, word je gepest op school of via de sociale media? Deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, is niet gemakkelijk, maar je bent niet de enige tiener die even niet lekker in zijn vel zit.

Kindertrainingen Utrecht geeft je een steuntje in de rug met de training ‘Ik ben blij met mijzelf!’ Deze tienertraining voor jongeren van 13 tot en met 19 jaar is laagdrempelig en zonder poespas. Je kunt haar individueel volgen, maar ook gezellig in een groep (13-15 jaar en 16-19 jaar).

Tijdens deze jongerentraining ga je ontdekken wie je bent en waar je heen wilt. Je leert om te kijken naar je kwaliteiten, zodat je onder de druk van een groep jezelf kunt blijven en stevig in je schoenen blijft staan. De tienertraining helpt je nu, maar geeft je ook een basis waar je bij het volwassen worden veel aan zult hebben.

Traject jongerentraining ’Ik ben blij met mijzelf!

Ik begin altijd met een intakegesprek met jou en je ouder(s) om jouw doelen te bespreken. Vervolgens zijn er zes bijeenkomsten. En als jij en je ouder(s) dat willen, volgt er nog een eindgesprek op afspraak.

Bel of mail voor meer informatie over deze jongerentraining of als je een afspraak wilt maken voor een intakegesprek.

Kindertrainingen Utrecht ontwikkelde ‘Ik ben blij met mijzelf’ voor jongeren / tieners.

Kindertrainingen Utrecht biedt je een steuntje in de rug

De training ‘Ik ben blij met mijzelf!’ is voor jongeren van 13 tot en met 19 jaar is laagdrempelig en zonder poespas.