• Zennnkids

    Mindfulness voor kinderen

Mindfulness bestaat uit meditatie en yoga en kent zijn oorsprong in het boeddhisme. Door mindfulness te beoefenen geef je bewust aandacht aan jezelf en alles om je heen. Door loslaten en bewustwording, in aandacht zijn bij wat je doet, is het mogelijk innerlijke kalmte en rust te bereiken. Kinderen vinden het heerlijk hun eigen ruimte te leren nemen en kijken uit naar Zennnkids.

ZennnKids

Workshops Zennnkids voor kinderen worden afwisselend gegeven, soms een uur mindfulness, soms twee uur mindfulness in combinatie met intuitief schilderen voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Ook een kinderfeestje is bespreekbaar. Start alleen bij voldoende animo.

Nieuw! Op donderdagmiddag na school, datum nader te bepalen, in Utrecht, ZennnKids voor meiden van 12 tot 14 jaar.
Bij voldoende animo start een groep met 8 tot 10 tiener meiden. Wat gaan we doen? Body & Mind ! Werken aan welbevinden in ratio & gevoel ,een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen speciaal toegepast voor tiener meiden met alle onzekerheden in deze fase van leeftijd.

Heeft uw tiener dochter interesse en wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@kindertrainingenutrecht.nl met omschrijving; ZennnKids , naam en leeftijd van uw tiener.
Start alleen bij voldoende animo.

Tot ziens!

Silvia Scharff
KinderCoach Utrecht

Uw kind direct aanmelden voor Mindfulness?

Meldt uw kind eenvoudig online aan via ons aanmeldformulier. Binnen enkele dagen neem ik contact met u op voor een nadere kennismaking.