• Zennnkids

    Mindfulness voor kinderen

Mindfulness bestaat uit meditatie en yoga en kent zijn oorsprong in het boeddhisme. Door mindfulness te beoefenen geef je bewust aandacht aan jezelf en alles om je heen. Door loslaten en bewustwording, in aandacht zijn bij wat je doet, is het mogelijk innerlijke kalmte en rust te bereiken. Kinderen vinden het heerlijk hun eigen ruimte te leren nemen en kijken uit naar Zennnkids.

ZennnKids

Workshops worden afwisselend gegeven, soms een uur mindfulness, soms twee uur mindfulness in combinatie met intuitief schilderen voor kinderen. Ook een kinderfeestje is bespreekbaar.

Pilot!

In juni 2017 wordt op proef ZennnKids gegeven op een andere locatie dan in het Gezondheidscentrum Zuilen Utrecht.
Op zaterdagmiddag, datum nader te bepalen, op locatie te Maarssen, ZennnKids voor meiden van 12 tot 14 jaar.
Bij voldoende animo start een groep met 8 tot 10 tiener meiden. Wat gaan we doen? Body & Mind! Werken aan welbevinden in Body & Mind ,een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen speciaal toegepast voor tiener meiden met alle onzekerheden in deze fase van leeftijd.

Heeft uw tiener dochter interesse, stuur een e-mail naar info@kindertrainingenutrecht.nl met omschrijving; Pilot ZennnKids te Maarssen, naam en leeftijd van uw tiener.
Tot ziens!

Silvia Scharff
KinderCoach Utrecht

Uw kind direct aanmelden voor Mindfulness?

Meldt uw kind eenvoudig online aan via ons aanmeldformulier. Binnen enkele dagen neem ik contact met u op voor een nadere kennismaking.

Copyright 2009-2017 Kindertrainingen Utrecht Weerbaar kind - Weerbaarheidstrainingen | Disclaimer | Ontwerp en realisatie: Muzo Media